FL Control riasztóberendezések és kamerarendszerek

Szolgáltatásaink

Riasztóberendezések és kamerarendszerek

A biztonságtechnikai iparág egy rendkívül gyorsan fejlődő terület, ami nem csak azt eredményezi, hogy egyre több márka jelenik meg a piacon, hanem azt is, hogy egyre több technológia is. Cégünk figyelemmel kíséri a változásokat, hogy minél tájékozottabbak legyünk a legújabb technikák alkalmazásában.

"

Megfigyelőrendszerek kiépítése

Riasztó rendszernek nevezzük a különböző épületek, ingatlanok, objektumok védelmére alkalmazható behatolás jelzőrendszereket.

Egy riasztó rendszer feladata, mint ahogyan azt a nevében is hordozza, az illetéktelen behatolási eseményekről azonnal jelzést adni. A riasztás kialakítható úgy, hogy csak helyben jelezzen egy sziréna, vagy kaphatunk jelzést telefonkészülékünkre, de lehet egy távfelügyeleti központhoz is küldeni a jelet, vagy ezen tényezők bármilyen kombinációját megvalósítani.

A személy- és vagyonvédelem nem csak riasztórendszerek által valósítható meg, hanem már ehhez kapcsolódva jelentős szerepet játszik a megelőzésben és a bizonyítási eljárásoknál a 24 órás megfigyelés és képrögzítés lehetősége. Manapság már nem csak a jól megszokott helyeken, mint a banki szektorban, közterületeken, bevásárló központokban, irodaépületekben találkozhatunk videó megfigyelő rendszerek (angol rövidítése CCTV rendszer) alkalmazásával, hanem családi házak védelménél egyaránt.

Hisz egyrészt visszatartó erejük van, másrészt nagyban hozzájárulnak a bűnelkövető azonosításában. Azokon a helyeken, ahol megfigyelőrendszerek kerülnek kiépítésre nagymértékben csökken a bűnelkövetések száma.

A manapság kiépítésre kerülő kamerarendszerek esetén már elvárás a távoli betekintés lehetősége.

A legtöbb digitális rögzítő rendelkezik beépített hálózati eléréssel, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egy kliens programon keresztül a világ bármely pontjáról, akár okostelefonon keresztül is megtekintse az élő kameraképeket, illetve visszanézzen régebbi eseményeket.

Mivel a gyártók által kínált paletta igen széles, fontos megemlíteni, hogy elsősorban a megfigyelő rendszertől elvárt célt kell jól meghatározni és a tervezést, kivitelezést szakemberre bízni a telepítési hibák elkerülése végett.

"

Miben segíthetünk?

Ha kérdése van,  ajánlatot szeretne kérni, vagy csupán érdeklődik, akkor töltse ki az űrlapot és rövidesen válaszolni fogunk.

FL Control e-mail címünk

info@flcontrol.hu

FL Control telefonszámunk

+36 70 9400 150

FL Control címünk

2030 Érd, Csér u. 54.

FL Control adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató