Kamerarendszerek

A személy- és vagyonvédelem nem csak riasztórendszerek által valósítható meg, hanem már ehhez kapcsolódva igen jelentős szerepet játszik a megelőzésben és a bizonyítási eljárásoknál a 24 órás megfigyelés és képrögzítés lehetősége. Manapság már nem csak a jól megszokott helyeken, mint a banki szektorban, közterületeken, bevásárló központokban, irodaépületekben találkozhatunk videó megfigyelő rendszerek (angol rövidítése CCTV rendszer) alkalmazásával, hanem családi házak védelménél egyaránt.

Hisz egyrészt visszatartó erejük van, másrészt nagyban hozzájárulnak a bűnelkövető azonosításában. Azokon a helyeken, ahol megfigyelőrendszerek kerülnek kiépítésre nagymértékben csökken a bűnelkövetések száma. A manapság kiépítésre kerülő kamerarendszerek esetén már elvárás a távoli betekintés lehetősége. A legtöbb digitális rögzítő rendelkezik beépített hálózati eléréssel, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egy kliens programon keresztül a világ bármely pontjáról, akár okostelefonon keresztül is megtekintse az élő kameraképeket, illetve visszanézzen régebbi eseményeket.

Mivel a gyártók által kínált paletta igen széles, fontos megemlíteni, hogy elsősorban a megfigyelő rendszertől elvárt célt kell jól meghatározni és a tervezést, kivitelezést szakemberre bízni a telepítési hibák elkerülése végett.

Riasztórendszerek

Beléptető és munkidő nyilvántartó rendszerek

Ajánlatkérés