Biztonságtechnika

A biztonságtechnikai iparág egy rendkívül gyorsan fejlődő terület, ami nem csak azt eredményezi, hogy egyre több márka jelenik meg a piacon hanem azt is, hogy egyre több technológia is. Cégünk figyelemmel kíséri a változásokat, hogy minél tájékozottabbak legyünk a legújabb technikák alkalmazásában.
Márka független telepítői csapatunk az ügyfelek igényeinek és lehetőségeinek előzetes felmérésével segítenek kiválasztani a megfelelő szolgáltatásokat a biztonságtechnika területén is. A vagyonvédelmi eszközök mint például kamerarendszerek, riasztórendszerek tervezésétől, telepítésétől a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszereken át széles termék- és szolgáltatási palettát kínálunk mind a lakossági, mind a vállalati szektorban.

Az egyes területeken kiválasztott termékeket sok esetben tovább fejlesztettük, hogy a telepített rendszerek az ügyféligényeket még inkább kiszolgálják a preferenciák függvényében.

Kiemelten fontosnak tartjuk tehát, hogy az ügyfelek egyéni lehetőségeinek, céljainak, valamint kockázatvállaló képességeinek figyelembe vételével személyre szabott megoldásokat kínáljunk.

Riasztórendszerek
Kamerarendszerek
Beléptető és munkidő nyilvántartó rendszerek

Ajánlatkérés